torsdag 3 maj 2012

Oj vad mätt jag blev!

Efter dagens lunchsallad (min lunchplanering börjar nästa vecka, se föregående inlägg) var jag riktigt hungrig när jag kom hem ikväll.
Gjorde spenatsoppa (som mina barn älskar - "mamma, varför brukar man inte tycka om spenat?") med ägghalvor, och pannkakor. Vanliga till barnen, enklast tänkbara till mig: vispade ihop ett ägg och kanske 1/2 dl grädde, i med en liten dutt fiberhusk och en nypa salt. Gräddade i smör, serverade med vispad grädde och hallon.
Just nu känner jag mig ohälsosamt mätt, fattar inte varför. Kan vara fiberhusken som får det att göra ont i magen, har upptäckt att jag inte fixar fibrer (kokosnötsmjöl får jag ont i magen av), så det kanske är dags att ta bort fiberhusken också. Har ju klarat mig utan det förut.

3 kommentarer:

 1. Mmmm ser jättegott ut !! LCHF-pannkakor är riktigt smarrigt ..

  =)

  SvaraRadera
 2. eller prova att ta bort mjölkprodukter några veckor och se om magen mår bättre, flera har upptäckt att det hjälper, och du kan göra plättar med lite fiberhusk och kokosmjölk istället för grädde..

  SvaraRadera
 3. Monica - det slår aldrig fel. Får jag i mig fiberrik mat/mjölmat så får jag alltid ont i magen. Så jag tror inte mjölkprodukterna är något problem för min mage, däremot tror jag att det skulle hjälpa viktmässigt om jag tar bort dem.

  SvaraRadera