Såsen gjorde jag enkelt genom att steka trattkantareller, hälla på lite vispgrädde och blanda ner lite riven ost.
Sen smaskade jag till med lite hallon och vispad grädde, toppat med lite rostad kokos.
Sen smaskade jag till med lite hallon och vispad grädde, toppat med lite rostad kokos.
Dagens mat
Frukost Äggröra på tre ägg och vispgrädde, ett halvt paket bacon och en stekt tomat. Te med grädde.
Mellanmål Ett tallrik mezeyoughurt, ett par skivor julskinka.
Frukost Äggröra på tre ägg och vispgrädde, ett halvt paket bacon och en stekt tomat. Te med grädde.
Mellanmål Ett tallrik mezeyoughurt, ett par skivor julskinka.
Middag Fläskfärsbiff, svampsås, coleslaw, lite rå broccoli och blomkål. Hallon, vispad grädde och rostad kokos.
Två koppar kaffe med grädde under dagen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar