tisdag 10 juli 2012

Semestersnedsteg

Har inte varit ett dugg sugen på att göra några undantag den senaste tiderna. Men nu börjar det kännas tråkigt att försöka vara strikt, eftersom det inte ger något resultat. Visserligen för det med sig att jag inte behöver kämpa mot suget, och det är ju alltid något. Och inte heller går jag upp i vikt.
Senaste veckan har jag och barnen ätit mycket jordgubbar och vattenmelon (det finns gränser för vad jag avstår under sommaren), med följden att jag överväger fler snedsteg. Känns helt plötsligt tråkigt och onödigt att INTE ta en macka. Ikväll när vi handlade mat, köpte vi jordgubbar och barnen ville ha glass till. Visst, sa jag, och då köpte vi tre paket GBs hslvlitersglass, eftersom vi alla ville ha olika smaker (gammaldags vanilj till Gulliver, krossad choklad till Julius och Nogger till mig - säger sig ju själv att jag inte avstå det!).
Mumsat i mig betydligt större bit än den som är på bilden....

2 kommentarer:

  1. Håller helt med om jordgubbarna! Det måste man passa på att äta. Var och plockade sex kilo häromdagen på självplock, det är lycka att vara i landet och så får man äta så mycket man orkar medan man plockar. Hoppas glassen var god också hälsar Anna

    SvaraRadera
  2. Härligt! Nu ser jag fram emot hallonsäsongen :)

    SvaraRadera