Har du, liksom jag, varit fettskrämd? Efter att ha provat ett antal olika dieter - alla fettsnåla - har jag hittat ett hållbart sätt att äta: LCHF. Jag ser recept som inspiration och lagar mat på en höft. Därför hittar du få "riktiga" recept här, utan mer beskrivningar av hur jag lagat maten.
fredag 13 april 2012
Pastapizza?
Halvvägs in i maten kom jag på att jag ju skulle ta en bild också. Halväten lchf-pizza, eller LCHF-pastapizza kanske man ska kalla den för. Häromkvällen gjorde jag dubbel sats av "LCHF-pasta" (vispa två ägg, blanda i 65 gram creamcheese och 1/4 dl fiberhusk. Salt behövs också, men jag vet inte hur mycket. Kanske 1 krm. Häll ut på bakplåtspaper på plåt, bred ut tunt och lägg ett papper ovanpå. Grädda 10 min i 150 grader. Det är en enkel sats. Räcker till tre måltider). Hursomhelst, hade kvar av denna "pasta" och den gjorde sig bra som pizzabotten.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar