Har du, liksom jag, varit fettskrämd? Efter att ha provat ett antal olika dieter - alla fettsnåla - har jag hittat ett hållbart sätt att äta: LCHF.
Jag ser recept som inspiration och lagar mat på en höft. Därför hittar du få "riktiga" recept här, utan mer beskrivningar av hur jag lagat maten.
onsdag 25 april 2012
Dagens fynd
Vispgrädde till halva priset! Och utgångsdatumet är inte förrän om två dagar. Slog till och köpte två liter. Går ju utmärkt att frysa (om den inte ska vispas sen, för då blir det inte bra). Vid närmare eftertanke borde jag ha köpt lite mer...
Den här bilden orsakade en väldigt lång diskussionstråd på i LCHF-gruppen på Facebook. Jag vet nu att det är "fulgrädde" som innehåller karagenan och att den inte är "tillräckligt fet" och så vidare. Inga kommentarer nödvändiga om detta, alltså. Men åsikterna kring huruvida karagenan är skit eller inte går isär märker jag när jag googlat lite.
Har en vän som fryser grädde i frystärningar, islådor, och tar i en bit då och då i maten.. inte en lchf:are om man säger så men tipset kan vara kul..
SvaraRaderaJag brukar göra så med vinslattar!
SvaraRaderaDen här bilden orsakade en väldigt lång diskussionstråd på i LCHF-gruppen på Facebook. Jag vet nu att det är "fulgrädde" som innehåller karagenan och att den inte är "tillräckligt fet" och så vidare. Inga kommentarer nödvändiga om detta, alltså. Men åsikterna kring huruvida karagenan är skit eller inte går isär märker jag när jag googlat lite.
SvaraRadera