Har du, liksom jag, varit fettskrämd? Efter att ha provat ett antal olika dieter - alla fettsnåla - har jag hittat ett hållbart sätt att äta: LCHF. Jag ser recept som inspiration och lagar mat på en höft. Därför hittar du få "riktiga" recept här, utan mer beskrivningar av hur jag lagat maten.
fredag 23 december 2011
Testar från mobilen
På mina barnfria fredagar lyxar jag ibland till det, särskilt de fredagar när jag känner mig trött och slut och inte orkar tänka på matlagning, men ändå vill äta gott. Då går jag till någon butik med manuell chark (i det här fallet Hötorgshallen), köper lite olika charkuterier (salami, skinka, paté), oliver och som här inlagda kronärtskockor och soltorkade tomater, och cornichoner.
Köpte några ostar goda ostar också: Appenzeller, Brillat Savarin och en för mig ny grönmögelost gjord på fårmjölk (glömt namnet, men inte lika salt och torr/hård som Roquefort).
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Och det gick ju jättebra! När jag provade i januari så fick jag aldrig till det med bilder. Underlättar väsentligt!
SvaraRadera